Braşov: Un mort şi mai mulţi răniţi după ce o autoutilitară a lovit un autocar cu pasageri, pe DN 1

O persoană a murit şi mai multe au fost rănite într-un accident produs, luni după-amiază, pe DN 1, în judeţul Braşov, după ce un autocar în care se aflau 25 de pasageri a fost lovit de o autoutilitară, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1077 afișări
Imaginea articolului Braşov: Un mort şi mai mulţi răniţi după ce o autoutilitară a lovit un autocar cu pasageri, pe DN 1

Braşov: Un mort şi mai mulţi răniţi după ce o autoutilitară a lovit un autocar cu pasageri, pe DN 1 (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisarul şef Liviu Naghi, accidentul s-a petrecut, luni, în jurul orei 15.30, pe DN 1, în zona localităţii Viştea de Jos, după ce un bărbat în vârstă de 66 de ani, care conducea o autoutilitară dinspre Sibiu spre Braşov, a pierdut controlul maşinii şi a ajuns pe contrasens, unde vehiculul s-a ciocnit cu un autocar Atlassib care transporta 25 de pasageri.

În urma accidentului, şoferul autoutilitarei, originar din localitatea braşoveană Victoria, a fost rănit grav, fiind inconştient, iar un pasager din maşina sa a murit pe loc.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, căpitanul Ciprian Sfreja, la locul accidentului au intervenit două echipaje de descarcerare, cinci echipaje SMURD şi câteva ambulanţe. De asemenea, este aşteptat un elicopter SMURD de la Bucureşti pentru a-l prelua pe şoferul autoutilitarei, aflat în stare gravă.

"Sunt şi câţiva pasageri din autocar răniţi, între trei şi cinci persoane, dar nu ştim încă exact. Aceştia sunt răniţi uşor, cu diverse contuzii şi fracturi", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Sfreja.

Circulaţia rutieră este blocată în zona accidentului, traficul fiind deviat pe rute alternative până la finalizarea cercetărilor la faţa locului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici