Cadavrul femeii care ar fi fost ucisă de fiica ei şi de soţul acesteia a fost găsit

Cadavrul femeii date dispărută după ce ar fi fost ucisă de fiica ei şi de soţul acesteia, un avocat din Oradea, a fost găsit la marginea unui drum din satul bihorean Nădar, iar potrivit unor surse judiciare cadavrul era înfăşurat într-o folie, fiind mutilat de animale.

575 afișări
Imaginea articolului Cadavrul femeii care ar fi fost ucisă de fiica ei şi de soţul acesteia a fost găsit

Cadavrul femeii care ar fi fost ucisă de fiica ei şi de soţul acesteia a fost găsit (Imagine: Mihai Spiridonica/Arhiva Mediafax Foto)

Cadavrul unei femei a fost găsit, marţi seară, la marginea unui drum din satul bihorean Nădar, procurorii stabilind că acesta aparţine soacrei avocatului orădean Cosmin Moraru, anchetat, împreună cu soţia sa, pentru uciderea femeii.

"Parchetul Curţii de Apel Oradea confirmă identitatea cadavrului găsit marţi seară ca fiind al soacrei avocatului Moraru Cosmin, pe numele ei - Vilham Paraschiva", a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX procurorul Sebastian Vălean de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea, cel care coordonează ancheta.

Potrivit unor surse judiciare, cadavrul femeii în vârstă de 53 de ani a fost găsit marţi seară, pe acostamentul unui drum, la marginea unui teren agricol, în satul bihorean Nădar, comuna Spinuş. Câţiva trecători au văzut o haită de câini care sfâşiau ceva, iar când s-au apropiat au văzut că este vorba despre un cadavru uman şi au sunat la 112.

Conform surselor citate, corpul era înfăşurat într-o folie, pe cap era tras un sac de nailon, fiind mutilat de animale. Piciorul drept şi o parte din bazin au fost devorate, la fel şi mâna dreaptă, până la umăr, iar o parte din piciorul stâng şi din mâna stângă au fost şi ele mâncate de animale.

"În urma autopsiei s-au găsit urme extrem de dure la nivelul gâtului şi al capului. Are gâtul străpuns de un obiect", au afirmat sursele citate.

Parchetul Curţii de Apel Oradea a deschis, la în 5 decembrie, o anchetă după ce un avocat orădean Cosmin Moraru, soţia şi soacra acestuia au fost daţi dispăruţi din 4 decembrie, iar potrivit unor surse judiciare cei doi soţi sunt suspectaţi că au ucis-o pe femeie şi au fugit.

Potrivit surselor judiciare citate, sesizarea privind dispariţia celor doi soţi a fost făcută iniţial de o cunoştinţă a avocatului, căreia acesta i-a lăsat cheile, cerându-i să schimbe gresia şi să tencuiască locuinţa.

Ulterior, părinţii avocatului au confirmat fuga celor doi, speriaţi că acesta i-a căutat, în 3 decembrie, extrem de agitat, pretinzând că trebuie să plece deoarece este urmărit şi îi aşteaptă pe el şi pe soţia sa 30 de ani de închisoare.

Sursele citate au afirmat că echipaje poliţişti şi procurori au făcut primele cercetări în acest caz, găsind urme de sânge în locuinţa tinerilor.

De asemenea, poliţiştii au audiat mai mulţi martori, vecini ai avocatului, care l-ar fi văzut pe acesta înainte de dispariţie, cu urme de sânge pe haine şi cărând în spate un sac.

Avocatul din Oradea şi soţia acestuia au fost prinşi în Elveţia, urmând să fie extrădaţi, după ce Curtea de Apel Oradea a emis pe numele celor doi, mandate de arestare în lipsă, pentru omor calificat.

Cosmin Moraru este avocat în Baroul Bihor din 1999, iar soţia acestuia, Krisztina, este profesoară la Colegiul Tehnic "Mihai Viteazul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici