Carantină la Sibiu: Legătura municipiului Sibiu cu Autostrada A 1, închisă de duminică seara/ Mesaj Ro-Alert transmis

Strada care face legătura municipiului Sibiu cu Autostrada A1 se închide, de duminică, până la ieşirea din carantină.

11331 afișări
Imaginea articolului Carantină la Sibiu: Legătura municipiului Sibiu cu Autostrada A 1, închisă de duminică seara/ Mesaj Ro-Alert transmis

Carantină la Sibiu: Legătura municipiului Sibiu cu Autostrada A 1, închisă de duminică seara/ Mesaj Ro-Alert transmis

Poliţia Sibiu a anunţat că restricţiile încep de duminică, de la ora 18.00, când accesul auto pe bretelele care asigură legătura între strada Henri Coandă şi A1, atât pentru intrarea, cât şi pentru ieşirea de pe autostradă, nu mai este permis.

Restricţia spre şi dinspre Autostradă este prima instituită între măsurile de restricţionare a traficului ca urmare a intrării municipiului Sibiu în carantină, luni, de la ora 5.00.

Restricţia auto se va menţine pe toată perioada aplicării carantinei şi va fi pusă în aplicare cu sprijinul lucrătorilor CNAIR care vor marca şi semnaliza corespunzător zonele în cauză.

Accesul spre şi dinspre A1, în zona municipiului Sibiu, rămâne deschis în punctele situate în zona Mohu (DN 1), strada Ştefan cel Mare şi Calea Şurii Mari, precum şi DN 7H (Aeroport).

Şoferii care tranzitează municipiul Sibiu vor putea folosi traseele: intrare DN 1 (Mohu) – ieşire Aeroport sau continuare pe A1 sau intrare Aeroport / A1 – ieşire DN 1 (Mohu).

 

Mesaj Ro-Alert transmis pentru intrarea Sibiului în carantină

A fost transmis un mesaj Ro-Alert, duminică, pentru sibienii din localităţile care intră, de luni, în carantină.

„Având în vedere contextul actual ISU Sibiu a transmis un mesaj de avertizare şi informare RO-Alert privind instaurarea începând cu 16.11.2020 a perioadei de carantinare a municipiului Sibiu şi a următoarelor localităţi: Cisnădie, Tălmaciu şi Şelimbăr precum şi recomandări privind respectarea regulilor de distanţare şi igienă”, au transmis presei, reprezentanţii ISU Sibiu.

Mesajul Ro-Alert conţine şi indicaţii privind măsurile sanitare.

„Atenţie! În municipiul Sibiu, localitatea Cisnădie, localitatea Tălmaciu, localitatea Şelimbăr, din cauza nivelului foarte ridicat de răspândire a noului coronavirus SARS-COV-2, începând cu data de 16.11.2020 se instituie măsura de carantină zonală pentru o perioadă de 14 zile. Respectaţi măsurile sanitare pentru a nu vă pune viaţa în pericol. Purtaţi corect masca, păstraţi distanţa şi evitaţi zonele aglomerate. Menţineţi igiena mâinilor, evitaţi contactul cu suprafeţele comune. Încurajaţi-i şi pe cei din apropierea dumneavoastră să respecte cu stricteţe măsurile”, se arată în mesajul Ro-Alert.

Municipiul Sibiu, oraşele Cisnădie şi Tălmaciu, precum şi satul Şelimbăr intră, de luni, de la ora 5.00 în carantină pentru 14 zile.

Toate măsurile care se vor aplica din 16 moiembrie, pentru 2 săptămâni pot fi CITITE AICI 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici