Caraş: Patru persoane, rănite după ce un tren a lovit un TIR, traficul feroviar fiind blocat

Patru persoane au fost transportate la spital, joi, după ce un tren care circula pe ruta Timişoara-Reşiţa a lovit un TIR încărcat cu carne, la o trecere de nivel cu calea ferată, iar în urma impactului unul dintre vagoane a deraiat, traficul feroviar fiind blocat în zonă.

158 afișări
Imaginea articolului Caraş: Patru persoane, rănite după ce un tren a lovit un TIR, traficul feroviar fiind blocat

Caraş: Patru persoane, rănite după ce un tren a lovit un TIR, traficul feroviar fiind blocat (Foto: Octav Ganea / Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, Ancuţa Cheţan, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că în jurul orei 9.30 a avut loc un accident în localitatea Berzovia, la o trecere la nivel cu calea ferată.

"În jurul orei 9.30, pe DJ 572, în dreptul localităţii Berzovia, un autotren s-a ciocnit cu trenul de persoane care circula pe ruta Timişoara-Reşiţa. În urma accidentului, autotrenul care transporta carne s-a răsturnat în afara carosabilului, iar unul dintre cele două vagoane ale automotorului a deraiat", a declarat Ancuţa Cheţan.

Potrivit sursei citate, şoferul TIR-ului şi trei pasageri din tren au fost răniţi, aceştia fiind preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital. De asemenea, alte trei persoane au suferit atacuri de panică.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia pe calea ferată între Timişoara şi Reşiţa este blocată. O macara urmează să fie adusă la faţa locului pentru a repune pe şine vagonul deraiat.

Poliţiştii au declanşat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc acest accident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici