Cătălin Rădulescu, deputatul cu mitralieră, AUDIAT de procurori în dosarul de tulburare a liniştii şi ordinii publice

Deputatul Cătălin Rădulescu a fost audiat de procurorii de la Parchetul General în dosarul de tulburare a liniştii şi ordinii publice deschis ca urmare a declaraţiilor făcute referitoare la faptul că are o mitraliera AKM pe care este pregătit să o folosească.

1253 afișări
Imaginea articolului Cătălin Rădulescu, deputatul cu mitralieră, AUDIAT de procurori în dosarul de tulburare a liniştii şi ordinii publice

Deputatul Cătălin Rădulescu a fost audiat de procurori

Cătălin Rădulescu a fost audiat pe 15 martie, după ce procurorii de la Parchetul General au deschis un dosar de tulburare a liniştii şi ordinii publice după ce parlamentarul a spus într-un interviu că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi se declară pregătit să o folosească din nou. Totodată, el a criticat protestatarii din Piaţa Victoriei.

Deputatul le-ar fi spus procurorilor că regretă că s-a ajuns la ”escaladarea declaraţiilor sale”, precizând că nu a avut intenţia de a ameninţa pe cineva sau de a genera ”o stare de insecuritate”.

”Am început să bravez, să mă dau mare, lăudându-mă că aş avea arma pe care am avut-o la Revoluţie, ceea ce nu este adevărat. Nu am tras la Revoluţie. Am căzut victimă a propriei mele superficialităţi”, le-ar fi spus parlamentarul procurorilor.

Ulterior declaraţiilor făcute de parlamentar, Poliţia din Argeş a demarat verificări privind armele deţinute de Cătălin Rădulescu, fiindu-i suspendat dreptul de a deţine arme.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că deputatul a fost audiat şi în dosarul Mineriadei, de procurorii militari, după o sesizare făcută de Asociaţia 21 Decembrie 1989.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici