FOTO Un micobuz şcolar cu aproape 20 de copii s-a răsturnat în Hunedoara. S-a activat planul roşu de intervenţie/ Treisprezece copii au ajuns la spitale

Un microbuz şcolar cu aproape 20 de copii s-a răsturnat, luni dimineaţă, în şanţ, în localitatea hunedoreană Bârcea. Primele informaţii arată că mai mulţi copii care au suferit răni uşoare au fost duşi la spital, iar autorităţile au activat planul roşu de intervenţie.

1687 afișări
Imaginea articolului FOTO Un micobuz şcolar cu aproape 20 de copii s-a răsturnat în Hunedoara. S-a activat planul roşu de intervenţie/ Treisprezece copii au ajuns la spitale

FOTO Un micobuz şcolar cu aproape 20 de copii s-a răsturnat în Hunedoara. S-a activat planul roşu de intervenţie

Update Treisprezece copii au ajuns în total la spitale după ce un microbuz şcolar s-a răsturnat în şanţ la Bârcea, judeţul Hunedoara. În microbuzul răsturnat se afla şi fiul europarlamentarului Iuliu Winkler, care a anunţat 112 şi conducerea şcolii despre accident.

Potrivit ISU Hunedoara, 13 copii au ajuns în total la spitale după ce microbuzul şcolar s-a răsturnat.

Dintre aceştia, la spitalele din Deva şi Hunedoara zece au fost transportaţi cu ambulanţele şi trei cu maşini particulare.

Potrivit medicilor, şase elevi au ajuns la Spitalul Judeţean din Deva cu ambulanţele. Copiii vor fi supuşi unor inevstigaţii amănunţite, analize de sânge, dar şi radiologice. Cel mai probabil nu va fi nevoie de internarea lor, întrucât rănile suferite par a fi uşoare. Alţi patru elevi au fost duşi la spitalul din Hunedoara, dar nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

De asemenea, alţi trei copii au ajuns la spital cu maşinile particulare.

În microbuzul răsturnat se afla şi fiul europarlamentarului Iuliu Winkler, elev în clasa a X-a la şcoala "Teglas Gabor" din Deva. Acesta a ieşit din microbuz şi a sunat la 112, apoi a anunţat conducerea şcolii.

Elevii le-au povestit părinţilor că şoferul microbuzului se pare că a adormit la volan, deoarece nu a mai luat o curbă şi s-a răsturnat.

Ştire Reprezentanţi ai ISU Hunedoara au declarat corespondentului MEDIAFAX că microbuzul s-a răsturnat în şanţ în localitatea Bârcea, pe DJ 687, între Deva şi Hunedoara.

Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie.

Potrivit primelor informaţii, în microbuzul şcolar se aflau între 17 şi 20 de elevi, iar mai mulţi au fost duşi la spital, fără să fi suferit răni grave.

Potrivit ISU Hunedoara, microbuzul şcolar transporta elevi din Hunedoara la şcoala la Deva, ei urmând cursurile şcolii maghiare "Teglas Gabor" din Deva.

Sursa citată arată că opt elevi au fost sunt răniţi uşor şi au fost transportaţi la spitalele din Deva şi Hunedoara.

Ceilalţi pasageri ai microbuzului sunt evaluaţi deocamdată la locul accidentului.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici