Câţi bani aduc la buget controalele dinainte de Paşte

Poliţiştii au dat, sâmbătă, peste 13.600 de amenzi în valoare de peste trei milioane de lei, confiscând peste o tonă de peşte şi 183 de kilograme de carne, în cadrul controalelor efectuate înainte de sărbătorile pascale.

906 afișări
Imaginea articolului Câţi bani aduc la buget controalele dinainte de Paşte

Câţi bani aduc la buget controalele dinainte de Paşte

6.539 de poliţişti au participat la acţiunile de sâmbătă, în urma cărora "au fost aplicate 13.677 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.197.405 lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de 89.275 de lei", anunţă Poliţia Română printr-un comunicat de presă.

Printre bunurile confiscate sunt şi 183 de kilograme de carne, în valoare de 2.326 de lei dar şi 1.332 de kilograme de peşte şi produse din peşte, în valoare de 10.406 de lei.

În ceea ce priveşte siguranţa rutieră, poliţiştii au ridicat peste 406 de permise de conducere, dintre care 95 pentru consum de alcool, 118 pentru viteză şi 193 pentru alte fapte. De asemenea, poliţiştii au dat 6.614 amenzi, cele mai multe pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici