Clienţii şi personalul dintr-un magazin Ikea au dormit în showroom. Care este motivul

  • Clienţii şi personalul unui magazin Ikea din Danemarca au petrecut noaptea în showroom, în urma unei furtuni de zăpadă.
  • Până la 30 cm de zăpadă s-au depus în oraşul Aalborg, lăsând cel puţin 25 de angajaţi şi clienţi în postura de a nu putea părăsi magazinul.
  • Clienţii au avut ocazia unei adevărate testări a produselor
694 afișări
Imaginea articolului Clienţii şi personalul dintr-un magazin Ikea au dormit în showroom. Care este motivul

Sursa foto: profimedia

Clienţii IKEA au rămas blocaţi în showroom-ul unui magazin din Danemarca, în urma unei furtuni de zăpadă. Aceştia au fost forţaţi să petreacă noaptea acolo, alături de întregul personal din acea zi. În plus, mai mulţi membri ai unui magazin de jucării de alături, au cerut adăpost.

„Este mult mai bine decât să dormi în maşina cuiva. A fost frumos şi cald şi suntem fericiţi că ne-au lăsat să intrăm” declară managerul magazinului de jucării, Michelle Barrett.

Părţi semnificative din nordul Danemarcei au fost puternic afectate de zăpadă. Până la 30 cm de zăpadă s-au depus în oraşul.

Deoarece furtuna s-a înteţit, clienţii şi angajaţii au fost împinşi să petreacă seara în showroom, servind cina şi micul dejun din mâncarea magazinului.

„Am dormit în showroom-ul nostru de la primul etaj, unde avem paturi, saltele şi canapele extensibile” a menţionat managerul magazinului Ikea, Peter Elmrose.

Erik Bangsgaard şi soţia sa se numărau printre clienţii prinşi în magazin.

„Ne-am adunat la cantină, de unde luam mâncare şi băutură, şi era televizor”, şi-a amintit el.

Domnul Elmrose a declarat pentru Danish Broadcasting Corporation că paturile vor fi gata cu lenjerie de pat curată când magazinul se va deschide joi dimineaţă

În timpul petrecerii în pijamle, improvizate, fiecare dintre clienţi, a avut ocazia rară de a testa cu adevărat seturile pentru dormitor pe care doreau să le achiziţioneze.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici