Cod galben de ninsori în patru judeţe din ţară

Administraţia Naţionala de Meteorologie a emis cod galben de ninsori şi vânt pentru judeţele Caraş-Severin, Mehedinţi, Călăraşi şi Constanţa, valabil de luni seara, ora 23.00, până marţi, ora 14.00.

34109 afișări
Imaginea articolului Cod galben de ninsori în patru judeţe din ţară

Cod galben de ninsori în patru judeţe din ţară

Fenormenele semnalate în zonele menţionate sunt intensificări ale vântului, ninsori moderate cantitativ şi temporar viscol iar rafalele de vânt vor depăşi 55, 60 km/h.

Meteorologii au emis o altă atenţionare, de vânt, ce intră în vigoare luni la ora 23.00, fiind valabilă până miercuri la ora 20.00.

"În intervalul menţionat în regiunile din sudul şi sud-estul ţării vântul va avea intensificări cu viteze de 40...50 km/h, iar local în judeţele Ialomiţa, Buzău, Brăila, Tulcea şi Vrancea rafalele vor depăşi 55...60 km/h. În Banat, Oltenia, jumătatea de sud a Munteniei şi în Dobrogea temporar vor fi ninsori în general slabe. În zona municipiului Bucureşti temporar vântul va atinge 40...50 km/h şi vor fi intervale de timp în care va ninge slab", anunţă ANM.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici