Cod galben de vânt în Bucureşti şi cinci judeţe, prelungit până la ora 17.00

Bucureştiul şi judeţele Ilfov, Buzău, Ialomiţa, Călăraşi şi Prahova se află sub cod galben de vânt, până la ora 17.00, potrivit unei atenţionări a Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

1097 afișări
Imaginea articolului Cod galben de vânt în Bucureşti şi cinci judeţe, prelungit până la ora 17.00

Cod galben de vânt, în Bucureşti şi cinci judeţe, până la 11.00 (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

 

În aceste zone, se semnalează intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55 - 65 km/h, iar în zona montană înaltă a judeţului Prahova vitezele la rafală vor fi de 80 - 100 km/h.

Capitala şi cele cinci judeţe sunt sub cod galben de vânt de dimineaţă.

La fel şi arii extinse din Dobrogea, unde rafalele de vânt pot depăşi 55 - 65 km/h. Atenţionarea pentru Dobrogea expiră la ora 15.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici