Consilierul lui Orban suspectat de PSD că are afaceri cu " păcănele" şi-a dat demisia

  • Ludovic Orban a rămas fără consilier pe probleme de jocuri de noroc
  • Sorin Constantinescu şi-a dat demisia după scandalul iscat în jurul redeschiderii jocurilor de noroc
  • Marcel Ciolacu: PSD a sacrificat economia pentru păcănele!
  • În ultimele zile, PSD l- a acuzat pe Orban că deschide jocurile de noroc pentru că are un consilier afacerist cu "păcănele"
3589 afișări
Imaginea articolului Consilierul lui Orban suspectat de PSD că are afaceri cu " păcănele" şi-a dat demisia

Consilierul pe probleme de jocuri de noroc al Guvernului Orban, Sorin Constantinescu, şi-a anunţat joi, pe Facebook, demisia din funcţie.

„Astăzi (joi-n.r.) mi-am încetat activitatea de consilier la Guvernul României. Mulţumesc tutoror pentru sprijinul acordat şi pentru efortul depus! Sper că am reuşit să pun şi eu umărul la trecerea peste această criză în condiţii decente”, a scris Constantinescu pe reţeaua de socializare.

El nu a precizat care sunt motivele acestei decizii.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a lansat, săptămâna trecută, un atac la premierul Ludovic Orban, spunând că decizia deschiderii sălilor de noroc după data de 15 iunie s-a luat pentru că „unul din consilierii personali ai lui Ludovic Orban are afaceri cu păcănele”.

„Astăzi (vineri – n.r.) au anunţat că se deschid sălile de jocuri de noroc. Vă spun eu realitatea: unul din consilierii personali ai lui Ludovic Orban are afaceri cu păcănele. Este o informaţie categorică, nu doar sigură. Cred că toate problemele s-ar rezolva dacă domnul prim-ministru şi ar lua un consilier şi medic, să explice totuşi fenomenul şi câţi oameni au murit, pentru că nu au avut acces în această perioadă la medicamente şi la spitalizare. Dacă chiar mai lua şi un consilier preot, unde să mai ceară iertare câteodată, sunt ferm convins că s-ar deschide şi spitalele, şi bisericile”, a declarat Marcel Ciolacu, la Antena 3.

Preşedintele interimar PSD a mers mai departe şi a afirmat că „dacă ar fi avut un consilier de la Horeca, ar fi deschis şi restaurantele”.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici