Consiliul General al Capitalei: În mijloacele de transport RATB va fi internet wireless gratuit

Consiliul General al Capitalei a decis, luni, să permită Regiei de Transport Bucureşti (RATB) iniţierea procedurilor de instalare de sisteme wi-fi prin care călătorii vor beneficia de internet gratuit şi a unui sistem prin care oamenii să poată afla online în cât timp va sosi în staţie autobuzul.

2839 afișări
Imaginea articolului Consiliul General al Capitalei: În mijloacele de transport RATB va fi internet wireless gratuit

Consiliul General al Capitalei: În mijloacele de transport RATB va fi internet wireless gratuit (Imagine: Hepta)

"Regia Autonomă de Transport Bucureşti va iniţia o procedură prin care în autobuze, tramvaie şi troleibuze se va instala internet wireless gratuit pentru toţi călătorii. Tot printr-o aplicaţie pe care o va organiza Regia, călătorii vor putea să afle care este timpul de aşteptare pe care pe care trebuie să îl mai parcurgă, precum şi informaţii despre traseul vehiculului pe care doreşte să îl ia. Ajungem şi noi cu paşii nu foarte rapizi, dar paşii pe care ni-i permitem în acest moment, în rândul marilor capitale în care călătorii pot să beneficieze de internet gratuit şi pot să afle informaţii concrete despre momentul la care pot să ia un autobuz, troleibuz sau tramvai. Deci, cât mai au de aşteptat în staţie", a declarat Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea.

Cele două proiecte au fost aprobate prin votul majorităţii consilierilor generali din cadrul CGMB. Primăria Capitalei nu a stabilit, însă, în cât timp ar trebui implementate aceste două proiecte şi nici dacă serviciul de monitorizare online a autobuzelor va fi disponibil tuturor călătorilor, sau doar celor care au abonamente RATB.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici