Constanţa: Un şofer băut şi fără permis a lovit un autoturism al Poliţiei

Un bărbat de 35 de ani, din Eforie Sud, este cercetat de poliţişti după ce, sâmbătă dimineaţă, a lovit o maşină a Poliţiei, în timp ce încerca să tragă pe dreapta la semnalul agenţilor de circulaţie, oamenii legii descoperind apoi că acesta nu avea permis de conducere şi urcase băut la volan.

104 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Un şofer băut şi fără permis a lovit un autoturism al Poliţiei

Constanţa: Un şofer băut şi fără permis a lovit un autoturism al Poliţiei (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 04.00, un echipaj de Poliţie Rutieră, aflat în misiune pe strada Călugăreni din municipiul Constanţa, a făcut semnal de oprire unui autoturism Honda Civic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Încercând să oprească, şoferul autoturismului a acroşat cu partea dreaptă autospeciala de poliţie Logan MCV, care era parcată regulamentar în afara părţii carosabile. Impactul nu a fost puternic, cele două maşini suferind avarii minore.

Ulterior, poliţiştii au stabilit că şoferul, un bărbat de 35 ani, din Eforie Sud, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi nu poseda nici permis de conducere.

Cercetările sunt continuate pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice şi care nu posedă permis de conducere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici