Video Părintele Constantin Necula: Cine vrea sa fie parlamentar trebuie să aibă pe masa câteva discursuri politice majore. Să nu îşi mai bată joc de cultura poporului român

Radiografie incredibilă a României în vreme de coronavirus, făcută de părintele Constantin Necula.

2665 afișări

În cadrul unei ediţii speciale a emisiunii Marius Tucă Show, duhovnicul a vorbit despre starea poporului român şi importanţa credinţei în aceste vremuri de grea încercare pentru omenire. Acesta i-a mustrat pe unii dintre politicieni şi spune că aceştia ar trebuie să comunice mult mai bine cu cei care le dau girul de a conduce ţara.

Oamenii ăia din linia intai, care luptă şi respiră coronavirus pentru că nu ştim să îi protejăm şi îi schimbăm la 12 ore sau la două zile.  Am angajat la nesfârşit pile care să plimbe hârtii prin spitale, în loc să  angajam medici de linia întâi. Medicii şi asistentele din România au fost principalii colaboratori ai prezenţei lui Dumnezeu în spital. Cine nu mă crede să îi întrebe pe bolnavi. Au aprins lumânări la capul muribunizilor. Au aprins de Paşti lumânări chiar dac nu au avut lumină de afară. Au ştiut ce au de făcut. Nu avem un corp medical lipsit de suflet. 

Constantin Necula a amintit şi despre întoarcerea copiilor la şcoală. Acesta spune că este necesar să redăm celor mici lunile pierdute în casă din cauza virusului. Mai mult, acesta spune că politicienii trebuie să se asigure ca astfel de situaţii nu se vor mai repeta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici