Controale ale poliţiştilor rutieri în Capitală. Un şofer beat a rănit un om şi a fugit

  • Poliţiştii rutieri din Capitală au dat în noaptea de vineri spre sâmbătă 21 de amenzi în valoare de peste 15.000 de lei pentru mai multe nereguli.
  • Un şofer beat a făcut un accident, rănind un om, şi a fugit de la locul faptei.
195 afișări
Imaginea articolului Controale ale poliţiştilor rutieri în Capitală. Un şofer beat a rănit un om şi a fugit

În urma controalelor, poliţiştii rutieri au dat 21 de amenzi în valoare de peste 15.000 de lei şi au întocmit 5 dosare penale cu 7 infracţiuni constatate, astfel:

  •  unul pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, precum şi pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului
  • unul pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului
  • unul pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa substanţelor psihoactive
  • două pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice cu permisul suspendat.

De asemenea, au fost reţinute 13 permise de conducere: 4 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, 5 pentru infracţiunile la regimul rutier, 2 pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului electric, 1 pentru neacordarea de prioritate pietonilor şi 1 pentru nerespectarea semnalelor poliţistului rutier.

Totodată, au fost reţinute 3 certificate de înmatriculare pentru deficienţele tehnice constatate.

De exemplu, un bărbat în vârstă de 52 de ani a condus un autovehicul pe Şos. Giurgiului şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, în urma accidentului rezultând rănirea uşoară a unei persoane. Acesta a părăsit locul accidentului, fiind depistat la scurt timp de către poliţiştii Secţiei 24. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a condus un autovehicul pe o stradă din sectorul 6 şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, în urma accidentului fiind înregistrate doar pagube materiale. În urma testării cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un bărbat în vârstă de 29 de ani a condus un autovehicul pe o stradă din sectorul 4 sub influenţa substanţelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DrugTest, s-a stabilit faptul că a consumat Cannabis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici