Video Copil înecat găsit între stabilopozi, pe o plajă din Constanţa - FOTO, VIDEO

Trupul unui copil de 11 ani înecat a fost găsit luni prins între stabilopozi, pe o plajă din Constanţa. Băiatul fusese dat dispărut de duminică, dar a fost descoperit abia luni, la 24 de ore de când a fost văzut ultima oară în viaţă.

2333 afișări

Pompierii constănţeni au fost solicitaţi să intervină luni pe o plajă din Constanţa, pentru a recupera trupul unui copil prins între stabilopozii de la digul mare.

În zonă s-au deplasat o autospecială de pompieri cu un echipaj de 10 subofiţeri, plus o ambarcaţiune CBRN şi o ambulanţă din cadrul Serviciului de Judeţean Constanţa. Ei au recuperat trupul băiatului.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii constănţeni, copilul fiind dat dispărut de aproximativ 24 de ore.

El a ajuns duminică dimineaţă pe plajă împreună cu mama, trei fraţi şi bunicii, familia fiind din comuna constănţeană Cuza Vodă. La un moment dat, în timp ce se scălda în apele mării cu doi dintre fraţii săi mai mici, le-a spus acestora că vrea să înoate până la geamandură, acela fiind ultimul moment în care a mai fost văzut în viaţă.

Fraţii săi au anunţat familia, care l-a căutat mai mult de jumătate de oră, fiind apoi alertaţi şi salvamarii de pe plajă, care au încercat şi ei să găsească băiatul. Ulterior, în jurul orei 14.30, a fost alertată, prin 112, şi Poliţia, acţiunea de căutare a minorului desfăşurându-se până seara târziu.

Zece persoane au murit înecate în valurile mării în acest sezon estival. Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, numai de la 1 august au fost recepţionate 13 apeluri care semnalau persoane aflate în dificultate în mare, în trei dintre cazuri fiind semnalat decesul, la care se adaugă cazul copilului de 11 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici