Copilul de 9 ani şi tatăl acestuia, căutaţi de 4 zile de poliţiştii bistriţeni, au fost GĂSIŢI

Copilul de 9 ani şi tatăl acestuia, dispăruţi de sâmbătă de la domiciliul lor din localitatea Tărpiu, judeţul Bistriţa-Năsăud, au fost găsiţi de către poliţişti. Când au dispărut, tatăl copilului ameninţase că îi va lua viaţa băieţelului şi apoi se va sinucide, transmite corespondentul MEDIAFAX.

8793 afișări
Imaginea articolului Copilul de 9 ani şi tatăl acestuia, căutaţi de 4 zile de poliţiştii bistriţeni, au fost GĂSIŢI

Copilul de 9 ani şi tatăl acestuia, căutaţi de 4 zile de poliţiştii bistriţeni, au fost găsiţi

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud, copilul în vârstă de 9 ani şi tatăl acestuia, un bărbat de 46 de ani, au fost găsiţi teferi, miercuri seara, în jurul orei 21.00, pe o stradă din municipiul Bistriţa.

“Ca urmare a activităţilor specifice de căutare întreprinse de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, în această seară au fost găsite cele două persoane din localitatea Tărpiu date în urmărire la nivel naţional. Totodată poliţiştii au stabilit faptul că minorul de 9 ani nu a fost victima niciunei infracţiuni, fiind foarte ataşat de tatăl său”, a declarat presei purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, agent principal Crina Sârb.

Poliţiştii bistriţeni i-au audiat pe cei doi, după care băiatul a fost predat mamei sale.

În acest caz, Direcţia Generală pentru Protecţia Drepturilor Copilului Bistriţa-Năsăud a început o anchetă.

Poliţiştii din oraşul Năsăud au fost sesizaţi de dispariţia copilului de 9 ani şi a tatălui acestuia în cursul zilei de duminică, iar cei doi au fost daţi în urmărire naţională.

Se pare că bistriţeanul a făcut o criză de gelozie după ce soţia sa a plecat în urmă cu două luni în Spania, să lucreze în agricultură. După ce soţia a plecat în Spania la muncă, bărbatul s-a apucat de băut.

”M-au sunat copiii şi mi-au spus că s-a apucat de băut şi că a început să vândă totul din casă pentru un pahar de băutură. Am vrut să vin mai repede acasă dar m-am temut că o să am foarte mult de plătit. Sunt o femeie muncitoare şi am plecat cu un contract în agricultură în Spania. Sâmbătă m-a sunat fata cea mare şi mi-a spus că s-a trezit dimineaţa (bărbatul - n.r.), a făcut un bagaj în care a pus mai multe funii şi le-a spus fetelor că îl ia pe băiatul de 9 ani şi îl duce şi îl spânzură după care o să se omoare şi el. De atunci nu mai sunt de găsit. L-am sunat într-una dar nu răspunde nici el şi nici copilul. Luni dimineaţa am venit acasă din Spania şi de atunci îi caut în continuare. Sunt disperată”, povestea mama băiatului.

Cei doi au împreună cinci copii, cel mai mic abia împlinind trei ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici