Covasna: Pilotul unui planor a aterizat forţat aproape de Câmpu Frumos

Pilotul unui planor a aterizat forţat, miercuri după-amiază, în apropierea localităţii covăsnene Câmpu Frumos, transmite corespondentul MEDIAFAX.

376 afișări
Imaginea articolului Covasna: Pilotul unui planor a aterizat forţat aproape de Câmpu Frumos

Covasna: Pilotul unui planor a aterizat forţat aproape de Câmpu Frumos (Imagine: Ciprian Sterian/ Arhiva Mediafax Foto)

Reprezentantul Compartimentului de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Mihai Viteazul” al judeţului Covasna, Maria Veronica Gunea, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, că în jurul orei 17.00, un apel la 112 anunţa faptul că la Câmpu Frumos a aterizat forţat un planor.

Potrivit acesteia, ”la faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD şi două autospeciale”.

Pilotul participa la o competiţie sportivă şi a aterizat din cauza faptului că a ieşit din curenţii de aer, a menţionat reprezentantul ISU Covasna.

„Este vorba despre o persoană de sex masculin care participă la o competiţie sportivă, Cupa Braşov, şi care a aterizat din cauza faptului că a ieşit din curenţii de aer”, a declarat Maria Veronica Gunea. Aceasta a precizat că în urma evenimentului, pilotul nu a fost rănit şi nu a fost nevoie să se intervină.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici