CRĂCIUN 2015 în Poiana Braşov: Tarife pornind de la 200 de lei pentru o noapte de cazare

Cei care aleg să îşi petreacă sărbătorile la Poiana Braşov se pot caza de la tarife care încep de la 200 de lei de persoană pe noapte la pensiune, în timp ce la un hotel de cinci stele un sejur de Revelion ajunge la 1.350 de euro de persoană pentru şase nopţi.

162 afișări
Imaginea articolului CRĂCIUN 2015 în Poiana Braşov: Tarife pornind de la 200 de lei pentru o noapte de cazare

CRĂCIUN 2015 în Poiana Braşov: Tarife pornind de la 200 de lei pentru o noapte de cazare (Imagine: Ghiţă Porumb/Mediafax Foto)

Preţurile la majoritatea unităţilor de cazare din judeţul Braşov sunt similare celor de anul trecut sau uşor mai mari, hotelierii oferind, în principal, pachete pentru mai multe nopţi de cazare, în care sunt incluse diverse facilităţi, între care cine festive de sărbători, saună, săli de jocuri sau focuri de artificii.

Tarifele pentru pachetele de Revelion sunt mai mari decât cele de Crăciun, în unele cazuri acestea dublându-se.

Astfel, la o vilă de trei stele din Poiana Braşov, turiştii vor plăti, de Crăciun, 300 de lei pe noapte de persoană, pensiune completă, pentru un sejur de minimum trei nopţi, iar de Revelion preţul ajunge la 427 de lei pe noapte de persoană. La o altă pensiune, tot de trei stele, o noapte de cazare pentru o persoană costă 225 de lei, cu mic dejun, turiştii având posibilitatea să îşi pregătească singuri masa de Revelion în bucătăria complet utilată.

Oferte mai costisitoare sunt la hotelurile de patru sau cinci stele din staţiune.

De exemplu, la un hotel de cinci stele, de Crăciun, preţurile pornesc de la 289 de euro de persoană pentru patru nopţi cazare cu mic dejun inclus şi ajung până la 319 euro. Pachetul conţine mai multe surprize. Astfel, în 24 decembrie vine Moş Crăciun pentru copii, iar turiştii vor fi întâmpinaţi cu colinde live şi cină festivă sub formă de buffet. De asemenea, turiştii se pot relaxa în jacuzzi şi la saună sau la sala de jocuri (biliard, darts, tenis de masă). La acelaşi hotel, de Revelion, preţurile se dublează, fiind cuprinse între 589 şi 790 de euro de persoană pentru cinci nopţi cazare cu mic dejun. În program este inclusă o seară grecească cu ansamblu de dans şi cină în regim de bufet, dar şi o petrecere festivă cu muzică live şi foc de artificii la cumpăna dintre ani. Nu va lipsi nici cina românească cu dans tradiţional, foc de tabără şi purceluş la proţap.

La un alt hotel de cinci stele ofertelevariază între 300 şi 500 de euro de persoană pentru patru nopţi cazare cu demipensiune în perioada Crăciunului. Turiştii vor fi întâmpinaţi cu mere coapte, nuci şi vin fiert, iar în seara de Ajun îi aşteptă Moş Crăciun cu multe cadouri şi suprize pentru cei mici, program artistic şi colindători. Copiii cu vârste între 0-2 ani beneficiază de gratuitate, iar pentru cei între 2 şi 14 ani se va achita 50% din contravaloarea unui loc în cameră. De Revelion, preţurile la acelaşi hotel sunt cuprinse între 900 şi 1.350 de euro de persoană pentru şase nopţi cazare, cu cină în fiecare seară (meniu internaţional, românesc şi italian) şi cu petrecere de Anul Nou.

La un hotel de trei stele din Poiana Braşov, oferta de Crăciun este cuprinsă între 79 şi 85 de euro de persoană pentru trei nopţi de cazare cu mic dejun inclus, turiştii fiind întâmpinaţi cu vin fiert, mere coapte şi turtă dulce, dar şi beneficiind de o cină festivă în Ajunul Crăciunului şi cadouri supriză de la Moş Crăciu pentru cei mici. De Revelion, preţurile ajung până la 340 - 420 de euro de persoană cu demipensiune şi 454 - 534 de euro de persoană cu pensiune completă pentru trei nopţi de cazare, în care este inclusă şi o cină festivă cu DJ, muzică live, open bar şi foc de artificii.

La Predeal, la un hotel de patru stele un pachet de Crăciun cu patru nopţi de cazare costă 1.200 de lei de persoană. Copiii vor avea parte de un program de pictură pe globuri împreună cu un meşter popular, face painting, jocuri şi concursuri şi vor primi cadouri în jurul bradului de la Moş Crăciun. Turiştii vor putea asista la un spectacol de magie în Ajunul Crăciunului.

De Revelion, tariful ajunge la 2.500 de lei de persoană tot pentru patru nopţi de cazare, fiind inclus un prânz în aer liber lângă un foc de tabără, cu mâncare la ceaun, party-show, open bar cu băuturi tradiţionale şi internaţionale şi muzică live. Seara de Revelion se va transforma în carnaval şi discotecă, iar fiecare invitat este aşteptat să poarte o ţinută cât mai haioasă.

La o vilă de trei stele din Predeal preţul pentru pachetul de Crăciun este de 170 de lei de persoană pe noapte pentru minimum trei nopţi, cu demipensiune inclusă, cu masă festivă de Crăciun, iar de Revelion preţul ajunge la 295 lei de persoană pe noapte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici