Video Cum ar fi să ai biroul gratis într-o bibliotecă de materiale? Locul în care poţi merge să lucrezi dacă nu mai ai bani de chirie

  • Biblioteca de materiale MATER poate deveni biroul tău
  • Dacă eşti freelancer, antreprenor sau ai un start-up, dar nu mai ai bani de chirie, poţi beneficia de birou gratis în bibliotecă
  • Tot ce trebuie să faci este să împarţi din cunoştinţele tale cu ceilalţi membri ai comunităţii Nod makerspace
428 afișări

Ţi-ai imaginat vreodată să ai biroul într-o biliotecă? Şi nu în oricare bibliotecă, dar una cu diverse materiale pentru design sau arhitectură?! Ei bine dacă epidemia ţi-a tăiat din buget şi nu mai ai bani de birou, să ştii că poţi avea un spaţiu de lucru creativ şi sigur pentru tine. L-am vizitat şi parcă e desprins din spaţiile de muncă ale celor din Silicon Valley.

Tatiana Paşcovschi, corespondent MEDIAFAX: Ştiu că mai e mult până vei putea reveni în cafeneaua de la colţ ca să îţi dezvolţi proiectele antreprenoriale, iar munca de-acasă sigur te-a plictisit. Biblioteca de materiale însă poate deveni biroul tău. Spaţiile au fost deja pregătite şi vor fi oferite gratis, astfel încât tu să munceşti într-un mediu sigur alături de echipa ta.

Dezvoltată ca un spaţiu unic în Europa de Sud Est, biblioteca de materiale te aşteaptă dacă eşti freelancer, antreprenor sau dezvolţi un star-up. Aici poţi găsi o masă fixă pentru tine şi echipa ta, internet WIFI, dar şi acces la o comunitate de profesionişti în graphic design, arhitectură, scuptură, IT, tech, branding sau marketing.

Florin Cobuz, co-fondator Nod makerspace: Oricine are probleme financiare în a-şi plăti chiria sau nu poate să mai stea acasă este binevenit aici. Este foarte important ca oamenii care vin aici să dea ceva mai departe celor care sunt aici. Acesta ar fi barterul, plata dintre spaţiul gratuit pe care-l oferim şi ce pot ei să aducă mai departe comunităţii.

Sigur, locurile sunt limitate, iar tu va trebui să împarţi din timpul şi cunoştinţele tale cu cei din comunitate.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici