CUTREMURUL din România: Două persoane din Iaşi au ajuns la spital şi mai multe au făcut atac de panică

Cutremurul s-a resimţit intens în judeţele din zona Moldovei, la Iaşi două persoane au suferit leziuni şi au ajuns la spital, de asemenea mai multe persoane care au suferit atac de panică au sunat la 112, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2278 afișări
Imaginea articolului CUTREMURUL din România: Două persoane din Iaşi au ajuns la spital şi mai multe au făcut atac de panică

CUTREMURUL din România: Două persoane din Iaşi au ajuns la spital şi mai multe au făcut atac de panică

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că mai multe persoane au ajuns la spital cu atac de panică, iar echipajele au intervenit pentru a degaja tencuiala ce a căzut de la un balcon, al unei clădiri vechi, în care nu locuia nimeni.

„Am avut echipaje care au intervenit pentru acordare de îngrijiri medicale şi transport la spital, pentru două persoane cu traumatisme minore, de asemenea s-au înregistrat apeluri pentru atacuri de panică, iar 12 persoanele au fost transportate la spital pentru îngrijiri. Echipajele au intervenit şi în centrul oraşului pentru degajarea elementelor căzute de la un balcol, al unei clădiri nelocuite şi nicio persoană nu a fost rănită”, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Elena Silvia Bolohan.

La Vaslui, cutremurul s-a resimţit puternic, mai ales la etajele superioare ale blocurilor turn.

Locatarii au povestit că iniţial s-a auzit un zgomot puternic, apoi pământul a început să se zguduie şi mai multe obiecte s-au răsturnat. Nu s-au înregistrat apeluri la 112, în schimb oamenii au ieşit panicaţi pe străzi.

Detalii despre cutremur AICI

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici