Dăncilă, despre relaţia cu Dragnea: S-a spus că eu sunt condusă. Au fost multe momente tensionate

Premierul Viorica Dăncilă recunoaşte că au fost momente tensionate în relaţia cu Liviu Dragnea când au fost întârzieri în aplicarea programului de guvernare şi spune câ au existat situaţii în care au avut opinii diferite, iar liderul PSD i-a respectat decizia.

724 afișări
Imaginea articolului Dăncilă, despre relaţia cu Dragnea: S-a spus că eu sunt condusă. Au fost multe momente tensionate

Dăncilă, despre relaţia cu Dragnea: S-a spus că eu sunt condusă. Au fost multe momente tensionate

"Au fost multe momente tensionate cu domnul Dragnea. Faptul că nu ne-am încadrat cu programul de guvernare a ridicat nemulţumiri din partea preşedintelui partidului", a recunoscut Viorica Dăncilă, la Antena 3.

Dăncilă recunoaşte că au fost momente în care s-a opus opiniei preşedintelui PSD: "Au fost şi astfel de momente şi mi-a respectat decizia. (...) S-a spus că Guvernul e condus de Liviu Dragnea, că eu sunt condusă, au vrut să lipească această etichetă, e un lucru normal ca preşedintele partidului să ceară premierului să pună în aplicare programul de guvernare. Acelaşi lucru l-a cerut şi guvernului Tudose sau Grindeanu. Când vrei să îi găseşti ceva cuiva ceva, lipeşti etichete. Liviu Dragnea nu a venit de multe ori la guvern să spună faceţi asta sau asta, dar a cerut puneţi în aplicare programul de guvernare. Nu s-a implicat în actele normative pe care le avem pe masa guvernului".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici