Sancţiunea primită de o femeie din Prahova care şi-a determinat propria fiică să se prostitueze

O femeie din Prahova care şi-a determinat fiica să se prostitueze a fost condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare. Femeia trebuie să muncească fie la o primărie, fie la o parohie, timp de 120 de zile.

1135 afișări
Imaginea articolului Sancţiunea primită de o femeie din Prahova care şi-a determinat propria fiică să se prostitueze

De la proxenetism la mânăstire nu e decât un pas. Ce trebuie să facă o femeie care şi-a trimis propria fiică la produs

Magistraţii Judecătoriei Câmpina au condamnat-o pe femeie la o pedeapsă de 2 ani închisoare pentru proxenetism cu suspendare. Judecătorii au stabilit şi că pe parcursul termenului de supraveghere, femeia trebuie să lucreze în folosul comunităţii fie la Primăria Câmpina, fie la Parohia „Naşterea Maicii Domnului” Câmpina, timp de 120 de zile.

În acelaşi dosar, o altă femeie a fost condamnată tot la doi ani de închisoare cu suspendare, tot pentru proxenetism, fiind vorba de cea care a pus la dispoziţie apartamentul în care se practica prostituţia.

Decizia are drept de apel în 10 zile de la comunicarea copiei minutei.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, mama a fost dată pe mâna oamenilor legii de iubitul tinerei. Acesta a reclamat că iubita sa a fost determinată în mod constant, de către mamă, să practice prostituţia.

Bărbatul a realizat că aceste lucruri se întâmplau când era plecat din ţară, fiind angajat ca şofer. Mai mult, iubita lui, în 2014, şi-a făcut bagajele şi s-a mutat la mama sa.

Începând cu anul 2015 şi până în noiembrie 2017, N.E a determinat-o în mod constant şi i-a înlesnit fiicei sale N.F.R. să presteze servicii sexuale remunerate cu diferite persoane de sex masculin, N.E fiind şi cea care-i identifica şi intermedia legătura cu aceştia, negocia preţul fiecărui act sexual şi percepea un comision pentru fiecare serviciu prestat de fiica sa, serviciu care se consuma în apartamentul inculpatei T.E., aceasta din urmă încasând diferite sume de bani pentru spaţiu locativ pus la dispoziţie”, se arată în decizia instanţei.

Pentru fiecare act sexual se încasau sume cuprinse între 50 şi 100 de lei. Femeia care închiria apartamentul cerea între 10 şi 15 lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

 

 

Taguri:
femeie,
condamnare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici