Detalii şocante în cazul poliţistului din Argeş care şi-a ucis copilul de 3 ani şi apoi s-a sinucis: Băieţelul, împuşcat în timp ce dormea

Detalii şocante ies la iveală în cazul poliţistului din Argeş care şi-a împuşcat copilul de 3 ani şi apoi s-a sinucis. O posibilă justificare pentru gestul său este gelozia.

12218 afișări
Imaginea articolului Detalii şocante în cazul poliţistului din Argeş care şi-a ucis copilul de 3 ani şi apoi s-a sinucis: Băieţelul, împuşcat în timp ce dormea

Detalii şocante despre crima din Argeş: Copilul, împuşcat în timp ce dormea

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că băiatul, în vârstă de trei ani, a fost împuşcat în somn, după care poliţistul s-a sinucis.Copilul a fost găsit într-un sac de dormit, iar în casă judiciariştii au găsit mai multe bilete de adio în care bărbatul îşi justifica fapta.

Anchetatorii iau în calcul gelozia drept o posibilă justificare a ceea ce a făcut poliţistul de la crimă organizată. Săptămâna trecută abia ce divorţase la un notar şi trăia cu impresia că soţia şi-a găsit un iubit, tot poliţist, arată sursa citată.

Mai mult, se pare că cea care a cerut divorţul este chiar femeia.

În acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru omor, iar duminică medicii legii vor face necropsia.

Poliţistul de la Crimă Organizată şi copilul său au fost găsiţi, sâmbătă, morţi în apartamentul bărbatului din Piteşti, prima ipoteză a anchetatorilor fiind că bărbatul şi-a împuşcat copilul, apoi s-a sinucis.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Române, Georgian Drăgan, poliţistul nu a fost cercetat disciplinar sau administrativ, iar soţia nu depusese sesizări împotriva lui.

Conform unor surse din cadrul anchetatorilor, poliţistul fusese testat psihologic în ianuarie şi declarat apt.

Conform aceloraşi surse, poliţistul în vârstă de 29 de ani era divorţat, având cu fosta soţie, şi ea de 29 de ani, un copil de 3 ani şi 7 luni. Femeia a dus sâmbătă dimineaţă copilul la locuinţa fostului soţ, după care bărbatul nu a mai răspuns la telefon, astfel că femeia a alertat serviciile de intervenţie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici