Directorul Enel s-a sinucis. Matteo Cassani s-a aruncat de pe clădirea companiei. Enel: "Nu cunoaştem circumstanţele acestui accident". PRIMELE IMAGINI

Directorul general al Enel Energie şi Enel Energie Muntenia, Matteo Cassani, în vârstă de 42 de ani, a murit, joi, după ce s-a aruncat de pe clădirea companiei, de pe Bulevardul Ion Mihalache din Capitală.

37028 afișări
Imaginea articolului Directorul Enel s-a sinucis. Matteo Cassani s-a aruncat de pe clădirea companiei. Enel: "Nu cunoaştem circumstanţele acestui accident". PRIMELE IMAGINI

Matteo Cassani (Imagine: Mediafax Foto)

O ambulanţă care trecea prin zonă şi mergea la un alt caz a fost solicitată să oprească, însă echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru a-l salva pe Cassani.

Potrivit reprezentanţilor ambulanţei, Matteo Cassani a decedat la impactul cu solul.

Matteo Cassani avea 42 de ani şi era directorul general al Enel Energie şi Enel Energie Muntenia.

Poliţişti de la Serviciul Omoruri şi criminalişti fac cercetare la faţa locului şi vor audia mai multe persoane în cadrul anchetei. Zona din faţa clădirii Enel a fost izolată, pentru ca anchetatorii să poată ridica probe.

Trupul neînsufleţit al lui Matteo Cassani va fi dus la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Cine a fost Matteo Cassani

Matteo Cassani, fostul director general al Enel Energie şi Enel Energie Muntenia, care a murit joi după ce s-a aruncat de pe clădirea Enel din Bucureşti, avea 42 de ani, fiind stabilit în România de mai bine de 10 ani.

Enel: Cassani era un excelent şi respectat profesionist; nu ştim circumstanţele accidentului

Compania Enel România informează că nu cunoaştele circumstanţele "accidentului" în care şi-a pierdut viaţa directorul Matteo Cassani şi precizează despre acesta că era un excelent profesionist şi un om respectat de toţi colegii şi apreciat de clienţi şi de întreaga comunitate de business.

"Nu cunoaştem circumstanţele acestui accident. O investigaţie a autorităţilor este în curs de derulare", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

În acelaşi comunicat, Enel România precizează că Matteo Cassani a fost "un excelent profesionist, care lucra de zece ani în România, ocupând diverse poziţii de conducere în cadrul companiei noastre", şi "un om respectat de toţi colegii şi apreciat de clienţi şi de întreaga comunitate de business".

Compania mai informează că prioritatea sa în acest moment este să fie alături de familia lui Cassani şi colaboratorii săi apropiaţi. "Sperăm ca întreaga presă să respecte intimitatea persoanei implicate şi să nu speculeze pe acest eveniment nefericit", se mai menţionează în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici