Doi bărbaţi au fost găsiţi decedaţi de către echipajele Ambulanţei Bucureşti: Unul de afla sub un strat gros de zăpadă / Mamă şi fiu, găsiţi îngheţaţi în casă, într-un sat braşovean, bărbatul a murit

Doi bărbaţi au fost găsiţi decedaţi, miercuri, de către echipajele Ambulanţei Bucureşti-Ilfov, unul fiind localizat sub un strat gros de zăpadă, potrivit managerului Serviciului de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov (SABIF), Alis Grasu.

898 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi au fost găsiţi decedaţi de către echipajele Ambulanţei Bucureşti: Unul de afla sub un strat gros de zăpadă / Mamă şi fiu, găsiţi îngheţaţi în casă, într-un sat braşovean, bărbatul a murit

Doi bărbaţi au fost găsiţi decedaţi de către echipajele Ambulanţei Bucureşti (Imagine: ANDREEA ALEXANDRU/ MEDIAFAX FOTO)

“Ieri am avut doi bărbaţi găsiţi decedaţi, nu putem spune exact dacă din cauza frigului. Un bărbat a fost găsit într-o cameră a unei foste fabrici de alcool, era decedat de mai bine de cinci ore. Un alt bărbat a fost găsit dimineaţa de mai multe persoane care îşi deszăpezeau maşinile din parcare. A fost găsit sub stratul gros de zăpadă, au chemat poliţia, ne-au chemat pe noi. Persoana era decedată de câteva ore”, a declarat Alis Grasu, manager Serviciului de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov (SABIF).

Meteorologii au emis o informare de vânt puternic, zăpadă şi polei pentru toată ţara, valabilă până vineri la ora 10.00.

O femeie şi un bărbat, mamă şi fiu, au fost găsiţi în şoc hipotermic, joi, în locuinţa lor din satul Hălmeag, judeţul Braşov, bărbatul fiind găsit mort, iar femeia a fost transportată în stare gravă la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, cpt. Ciprian Sfreja, un bărbat şi o femeie au fost găsiţi în şoc hipotermic în satul Hălmeag, lângă Făgăraş. „Bărbatul a fost găsit decedat. Femeia a fost transportată la Spitalul din Făgăraş“, a spus sursa citată.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu, a precizat că bărbatul avea 70 de ani, iar mama acestuia are 92 de ani, cei doi fiind găsiţi în locuinţă.

Vecinii au fost cei care au anunţat poliţia, după ce au observat că cei doi nu au mai fost văzuţi de ceva vreme, iar Poliţia Făgăraş a deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut tragedia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici