Doi români împuşcaţi în Austria, unul este în stare gravă

Doi români au fost răniţi în Austria într-o altercaţie în care au fost implicate mai multe persoane, unul dintre răniţi fiind în stare gravă, a declarat, pentru MEDIAFAX, Petru Stamatescu, ataşat de presă la ambasada României de la Viena.

48 afișări
Imaginea articolului Doi români împuşcaţi în Austria, unul este în stare gravă

Doi români împuşcaţi în Austria, unul este în stare gravă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, a avut loc o altercaţie în care au fost implicate zece persoane, s-au auzit patru focuri de armă şi, în urma acestor evenimente, doi cetăţeni români au fost răniţi. Unul dintre aceştia este în stare gravă la spital, fiind împuşcat în zona inimii, în timp ce celălalt este în stare bună, aflându-se în afara oricărui pericol.

Potrivit lui Stamatescu, până în prezent nu au fost făcute arestări, iar autorul nu a fost identificat. Oficialul român a declarat că acest caz este urmărit în continuare, iar ambasada nu a fost deocamdată înştiinţată oficial.

Presa austriacă a relatat că este vorba despre doi tineri români : Alexandr P, de 22 de ani, şi Nicola S., de 23 de ani.

De asemenea, o parte din presa austriacă a publicat informaţii potrivit cărora unul dintre cei doi răniţi ar fi fost recent eliberat pe cauţiune din închisoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici