Doi tineri, incendiaţi în propria maşină pe o stradă din Capitală - VIDEO

Doi tineri din judeţul Dâmbovia au fost incendiaţi în propria maşină, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de persoane necunoscute, în spatele unui bloc de pe Bulevardul Basarabia din Capitală, victimele fiind duse la Spitalul de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti.

423 afișări
Imaginea articolului Doi tineri, incendiaţi în propria maşină pe o stradă din Capitală - VIDEO

Doi tineri incendiaţi în propria maşină pe o stradă din Capitală

Poliţiştii Secţiei 9 au fost sesizaţi, sâmbătă, în jurul orei 23.50, că în spatele unui bloc de pe Bulevardul Basarabia, din Sectorul 3, a fost incendiată o maşină BMW, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei.

În maşină se aflau Constantin B., în vârstă de 23 de ani şi Constantin M., de 27 de ani, ambii din judeţul Dâmboviţa.

Video stirileprotv.ro

La faţa locului s-au deplasat poliţişti de la Poliţia Capitalei şi de la Poliţia Sectorului 2, precum şi pompieri care au stins incendiul.

Cei doi tineri au fost duşi la Spitalul de Arşi din Capitală, fiind internaţi în Secţia de Terapie Intensivă, cu arsuri de gradele II şi III. Unul dintre aceştia este în stare mai gravă, pentru că are şi arsuri ale căilor respiratorii.

Unii martori au spus că au văzut în zonă, la ora respectivă, un grup de tineri înarmaţi cu bâte, care ar fi incendiat maşina în care se aflau cei doi.

Dosarul a fost preluat de Parchetul Tribunalului Bucureşti şi Serviciul Omoruri de la Poliţia Capitalei. O echipă de poliţişti se află la spital, pentru a încerca să vorbească cu victimele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici