Donald Trump a revenit în forţă: a numit-o „nebună şi coruptă” Nancy Pelosi şi a promis că „în 2024, vor fi cele mai importante alegeri din istoria Americii”

Două ore de spectacol, de atacuri la adresa lui Joe Biden, a democraţilor, a lui Anthony Fauci plus vechile acuzaţii de fraudă electorală.

19273 afișări
Imaginea articolului Donald Trump a revenit în forţă: a numit-o „nebună şi coruptă” Nancy Pelosi şi a promis că „în 2024, vor fi cele mai importante alegeri din istoria Americii”

Donald Trump a revenit în forţă: a numit-o „nebună şi coruptă” Nancy Pelosi şi a promis că „în 2024, vor fi cele mai importante alegeri din istoria Americii”

Mitingul din Arizona al magnatului a început cuun mesaj clar : „Va fi un 2022 grozav, vom începe să luăm ţara înapoi”.

Două ore de spectacol, de atacuri la adresa lui Joe Biden, a democraţilor, a lui Anthony Fauci plus vechile acuzaţii de fraudă electorală. Revenirea lui Donald Trump pe scena politică nu a trădat aşteptările, deşi a lipsit anunţul oficial al candidaturii oficiale la alegerile prezidenţiale din 2024. Dar, a vorbit ca un candidat sigur: „Cele din 2024 vor fi cele mai importante alegeri din istoria Americii”. Cele din 2020, a repetat Trump, au fost „trucate”.

„Îmi place Arizona şi am obţinut o mare victorie aici, dar democraţii au furat mii de voturi şi mass-media falsă nu vrea să investigheze. Adevărata insurecţie nu a fost 6 ianuarie, ci 3 noiembrie, pentru că în acea zi democraţii au atacat libertăţile americane”

Trump şi-a apărat susţinătorii care au luat cu asalt clădirile Congresului. „Cei arestaţi au fost abuzaţi în închisoare. De ce nu au făcut-o cu cei de la Antifa sau Black Livers Matter? Avem nevoie de o anchetă”.

„Chinezii nu se tem de noi”

Oamenii l-au aplaudat, au punctat fiecare pasaj cu strigăte şi cu urale. Şi când Trump l-a menţionat pe Biden, ceea ce făcea foarte des, au fost fluierături de dezaprobare, la fel ca şi la adresa preşedintei Camerei, Nancy Pelosi, definită drept „nebună” şi „coruptă”.

Trump a respins politica internaţională a Casei Albe („chinezii nu se mai tem de noi, nu ne mai respectă”), managementul pandemiei („rafturile supermarketurilor sunt pe jumătate goale, înainte de Biden nu cunoşteam termenul de lanţ de aprovizionare”), politica de vaccinuri („dacă eşti alb, nu îţi vor permite accesul la terapii”), a relansat problema migraţiei („au intrat zeci de milioane de imigranţi ilegali").

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici