Elev de 13 ani, înjunghiat de către un coleg de clasă

Un copil de 13 ani, elev în clasa a VII-a la Şcoala Generală din localitatea hunedoreană Brănişca, a fost rănit de către un coleg de clasă, care l-a înjunghiat cu un cuţit, în timpul cursurilor, primele date arătând că agresorul ar avea probleme psihice.

543 afișări

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Hunedoara, directoarea şcolii din Brănişca a depus, miercuri, o plângere la Poliţie, sesizând că în urmă cu o zi un elev de 13 ani şi-a înjunghiat un coleg.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, Bogdan Niţu, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că poliţiştii au început cercetările împotriva copilului care şi-a înjunghiat colegul, sub acuzaţiile de lovire şi port ilegal de cuţit.

Elevul înjunghiat are răni superficiale, care nu îi pun viaţa în pericol, iar miercuri acesta a venit la şcoală.

La rândul său, primarul comunei Brănişca, Teodor Lazăr, a confirmat incidentul, precizând că agresorul are probleme medicale, având un certificat de handicap. Copilul face parte dintr-o familie dezorganizată şi este cercetat în mai multe dosare penale pentru furt.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul care şi-a înjunghiat colegul are probleme psihice, iar părinţii copiilor din localitate ar fi cerut de mai multe ori ca acesta să nu fie primit în şcoală.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici