EXPLOZIA produsă la un atelier de sudură din Buzău: Doi dintre răniţi au murit la spital. O altă victimă, în afara oricărui pericol

Doi dintre cei trei răniţi în explozia produsă, sâmbătă, într-un atelier de sudură din Buzău au murit la Spitalul de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Capitală, numărul morţilor ajungând la trei, o altă victimă a deflagraţiei, un adolescent de 16 ani, fiind în afara oricărui pericol.

842 afișări
Imaginea articolului EXPLOZIA produsă la un atelier de sudură din Buzău: Doi dintre răniţi au murit la spital. O altă victimă, în afara oricărui pericol

EXPLOZIA produsă la un atelier de sudură din Buzău: Doi dintre răniţi au murit la spital. O altă victimă, în afara oricărui pericol (Imagine: Publimedia / Shutterstock)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti, Adrian Stănculea, ambele victime ale exploziei de la Buzău, care au fost aduse la această unitate medicală, au decedat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Şoferul TIR-ului la piesa căruia se lucra când s-a produs explozia, Niculae Stere, în vârstă de 49 de ani, a murit, sâmbătă, la scurt timp de la momentul la care a fost adus la spital, în timp ce al doilea rănit, Marian Liviu Hulduban, de 43 de ani, a decedat în cursul zilei de luni în acelaşi spital.

Cei doi bărbaţi suferiseră arsuri pe 80 şi, respectiv, 90 la sută din suprafaţa corpului, iar medicii nu i-au putut salva.

Singurul rănit în urma deflagraţiei de la Buzău care este în afara oricărui pericol este un adolescent de 16 ani, fiul şoferului decedat, care a rămas internat la Spitalul Judeţean Buzău.

Explozia urmată de un incendiu s-a produs, sâmbătă, întrr-un atelier de sudură din cartierul buzoian Simileasca.

În urma deflagraţiei, proprietarul atelierului de sudură, în vârstă de 53 de ani, a murit pe loc, iar alţi trei au fost răniţi, fiind duşi la spitale.

Specialiştii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău au stabilit că explozia a avut loc în timp ce aceştia încercau să sudeze rezervorul de motorină al TIR-ului, în care se adunaseră vapori de combustibil.

Inspectorul general de stat de la Inspecţia Muncii, Dantes Nicolae Bratu, a declarat pentru MEDIAFAX că o echipă de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Buzău s-a deplasat la locul unde a avut loc deflagraţia. El a precizat că, având în vedere că este vorba despre o explozie, va dispune ca cercetarea asupra împrejurărilor şi cauzelor producerii evenimentului să fie făcută de o comisie de la Inspecţia Muncii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici