Femeia din Cluj moartă în ACCIDENTUL DIN MUNTENEGRU era în excursie cu fiica ei, care a fost externată

Femeia din Cluj-Napoca moartă în accidentul de autocar din Muntenegru avea 56 de ani şi era în excursie împreună cu fiica sa, care a fost rănită, dar care se află în afara pericolului, aceasta din urmă şi tatăl ei întorcându-se, miercuri, în Cluj şi aducând trupul neînsufleţit al femeii.

817 afișări
Imaginea articolului Femeia din Cluj moartă în ACCIDENTUL DIN MUNTENEGRU era în excursie cu fiica ei, care a fost externată

Femeia din Cluj moartă în ACCIDENTUL DIN MUNTENEGRU era în excursie cu fiica ei, care a fost externată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Prefectul judeţului Cluj, Ioan Gheorghe Vuşcan, a declarat, miercuri, că a vorbit la telefon cu soţul Aurorei Morar, femeia din Cluj-Napoca moartă în accidentul din Muntenegru.

El a precizat că soţul acesteia se întorcea de la Bucureşti, aducând trupul neînsufleţit al femeii.

"Am vorbit cu domnul Morar, soţul Aurorei Morar, care a decedat în accidentul din Muntenegru. Era în drum spre Cluj pentru a aduce trupul neînsufleţit al soţiei sale. Mi-a spus că soţia sa s-a aflat cu fiica lor în excursia din Muntenegru, iar fata a scăpat ca prin urechile acului din acest autocar al morţii şi a fost doar rănită şi internată în spital. Femeia decedată avea 56 de ani", a spus Vuşcan.

El a afirmat că, împreună cu soţul femeii care a murit, se întoarce la Cluj şi fiica celor doi, care a fost externată miercuri dimineaţă.

La rândul său, primarul Emil Boc a declarat că Primăria Cluj-Napoca a aprobat alocarea unui loc de veci în Cimitirul Central, unde să fie înmormântată Aurora Morar, funeraliile urmând să aibă loc joi de la ora 13.00

Un autocar cu turişti români s-a răsturnat într-o prăpastie duminică, în jurul orei 18.00, ora României, în urma accidentului pierzându-şi viaţa 18 persoane, iar alte 29 au fost rănite.

Trupurile celor 18 persoane care şi-au pierdut viaţa în accidentul din Muntenegru au fost aduse, marţi seară, la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML), unde au fost identificate după o procedură care a durat aproximativ cinci ore.

Nouă dintre victime sunt din Capitală, cinci din judeţul Argeş, două din Timiş şi câte una din Ilfov şi Cluj, au declarat marţi, pentru MEDIAFAX, oficiali din Poliţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici