Femeia intrată în comă după prăbuşirea cortului din sectorul 3 a murit

Femeia intrată în comă după ce a fost rănită în urma prăbuşirii cortului din sectorul 3 doborât de furtuna de joi după-amiază din Bucureşti a încetat din viaţă, vineri, la Spitalul "Sf. Pantelimon", au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţi ai unităţii sanitare.

1296 afișări
Imaginea articolului Femeia intrată în comă după prăbuşirea cortului din sectorul 3 a murit

Femeia intrată în comă după prăbuşirea cortului din sectorul 3 a murit (Imagine: Alexandru Mihaescu/Mediafax Foto)

"Pacienta avea 80 de ani şi era la terapie intensivă, cu fractură craniană", au mai spus sursele citate.

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a anunţat, joi după-amiază, că în urma prăbuşirii unui cort din zona străzii Baba Novac, în care era organizat un târg de haine, au fost rănite patru persoane. Una dintre acestea a fost internată în comă la Spitalul "Sfântul Pantelimon".

Oficiali din Poliţia Capitalei au declarat, pentru MEDIAFAX, că poliţiştii Secţiei 12 cercetează un accident de muncă, deoarece una dintre victime era angajată a unei societăţi comerciale care avea stand la târgul respectiv.

Cortul prăbuşit în zona străzii Baba Novac era amplasat pe un teren privat şi avea autorizaţie de funcţionare şi aviz urbanistic, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai Primăriei Sectorului 3.

"Cortul a fost amplasat pe un teren privat, de către o firmă privată. Societatea SC Amplus Internaţional LTD SRL a obţinut avizul de urbanism în data de 18 februarie 2013, cu valabilitate până în 24 iunie 2013, societatea având şi autorizaţie de funcţionare", au precizat sursele citate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici