Femeie căutată internaţional pentru răpirea unei românce într-un mall din Italia, prinsă de Poliţie

O femeie de 23 de ani, din localitatea braşoveană Zărneşti, care era dată în urmărire internaţională după ce a răpit, împreună cu un complice, o altă româncă dintr-un mall din Italia, a fost prinsă de poliţiştii braşoveni, marţi, urmând a fi extrădată.

179 afișări
Imaginea articolului Femeie căutată internaţional pentru răpirea unei românce într-un mall din Italia, prinsă de Poliţie

Femeie căutată internaţional pentru răpirea unei românce într-un mall din Italia, prinsă de Poliţie (Imagine: Tibi Bologh/ Mediafax Foto)

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Braşov, Biroul Urmăriri, au capturat, marţi, în comuna braşoveană Perşani, o femeie din Zărneşti, de 23 de ani, care este dată în urmărire internaţională din noiembrie 2012, potrivit unui comunicat de miercuri al Poliţiei Judeţene Braşov.

Autorităţile judiciare din Italia au emis pe numele ei mandat european de arestare pentru lipsire de libertate în mod ilegal, potrivit sursei citate.

"Conform anchetatorilor italieni, în luna noiembrie 2012, într-un mall din localitatea Ortona, Italia, împreună cu un complice, suspecta a imobilizat şi reţinut în mod ilegal o persoană de sex feminin, care a fost forţată apoi de cei doi suspecţi să urce într-un autovehicul şi a fost condusă în altă locaţie", se arată în comunicat.

Femeia răpită de tânăra din Zărneşti şi de complicele ei este tot o româncă, aceasta fiind sechestrată câteva ore, apoi eliberată.

Femeia a depus imediat plângere la Poliţie, însă agresoarea a reuşit să fugă înapoi în România. Ea a fost prezentată de poliţişti Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Braşov, care a dispus reţinerea ei pe o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentată Curţii de Apel Braşov, în vederea continuării procedurii de extrădare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici