Femeie găsită moartă, cu o pungă pe cap şi cu un cablu înfăşurat de gât, în apartamentul său

O femeie de 47 de ani a fost găsită moartă, cu o pungă pe cap şi cu un cablu înfăşurat în jurul gâtului, cadavrul fiind descoperit, joi, de către soţul femeii, în apartamentul lor din cartierul Trivale din Piteşti.

422 afișări
Imaginea articolului Femeie găsită moartă, cu o pungă pe cap şi cu un cablu înfăşurat de gât, în apartamentul său

Femeie găsită moartă, cu o pungă pe cap şi cu un cablu înfăşurat de gât, în apartamentul său (Imagine: Mihai Spiridonica/Mediafax foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, bărbatul a sunat la 112 anunţând că şi-a găsit soţia moartă în apartament.

Bărbatul susţie că a lucrat în schimbul al treilea, culcându-se într-o altă cameră atunci când a venit, iar când s-a trezit şi-a găsit soţia cu o pungă infăşurată pe cap şi cu un cablu de încărcător de telefon mobil strâns în jurul gâtului.

Medicii chemaţi la faţa locului au constatat că femeia era decedată de câteva ore.

"Femeia era moartă, prin spânzurare probabil, cu un cablu de telefon. Avea şi o pungă pe faţă. Era moartă de două, trei ore sau chiar de mai mult timp", a declarat medicul Sidonia Rădulescu de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Argeş.

Vecinii spun că nu îi cunosc bine pe cei doi soţi, care se mutaseră de curând în bloc şi nu erau comunicativi.

"Nu prea vorbeau cu noi, stăteau cu chirie am înţeles, erau retraşi, nu vorbeau cu nimeni şi nu ştiu mai nimic despre ei. Nu am auzit niciodată certuri sau scandaluri la ei, nu ştiu cu ce se ocupau şi nu ştim ce s-a întâmplat. Unii spun că femeia s-a omorât, alţii că a omorât-o el, dar noi nu ştim ce s-a întâmplat", afirmă o vecină a celor doi.

Trupul neînsufleţit al victimei a fost transportat la Serviciul Medico-Legal pentru necropsie, iar oamenii legii au început o anchetă pentru a stabili dacă este vorba despre sinucidere sau crimă.

Joi după-amiază, soţul femeii este audiat de către procurorii Parchetului Tribunalului Argeş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici