Femeie ucisă cu lovituri de cuţit, pe o stradă din Ploieşti. Principalul suspect este soţul acesteia, el fiind arestat preventiv

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost găsită moartă, luni dimineaţă, pe o stradă din Ploieşti, având mai multe lovituri de cuţit în gât şi în piept, iar soţul acesteia, care este principalul suspect în dosar, a fost dus la audieri. Bărbatul a fost arestat preventiv.

348 afișări
Imaginea articolului Femeie ucisă cu lovituri de cuţit, pe o stradă din Ploieşti. Principalul suspect este soţul acesteia, el fiind arestat preventiv

Femeie ucisă cu lovituri de cuţit, pe o stradă din Ploieşti. Principalul suspect este soţul acesteia, el fiind arestat preventiv (Imagine: Shutterstock)

Bărbatul acuzat că şi-a ucis soţia cu mai multe lovituri de cuţit, trupul acesteia fiind găsit luni dimineaţă pe o stradă din Ploieşti, a fost arestat preventiv de Tribunalul Prahova.

Magistraţii Tribunalului Prahova au emis, luni, mandat de arestare preventivă pe numele lui Bogdan Trandafir, în vârstă de 34 de ani, suspectat că şi-a ucis soţia cu mai multe lovituri de cuţit.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat că bărbatul a fost ridicat, luni, din localitatea Dumbrava, unde stăteau părinţii săi şi unde el şi soţia sa, Simona, au locuit o perioadă împreună cu cei doi copii ai lor. Simona şi Bogdan Trandafir aveau împreună două fetiţe în vârstă de 7, respectiv 12 ani, iar în ultima perioadă relaţia dintre cei doi soţi se deteriorase, femeia plecând de acasă. Cele două fetiţe se află, în prezent, în grija bunicilor materni.

Conform surselor citate, anchetatorii ar fi ridicat din locuinţa din Dumbrava şi cuţitul cu care Bogdan Trandafir şi-ar fi înjunghiat soţia de mai multe ori în piept şi în gât.

Potrivit anchetatorilor, principala cauză a crimei ar fi gelozia, în condiţiile în care femeia nu mai locuia împreună cu soţul său şi intenţiona să divorţeze.

Femeia, în vârstă de 31 de ani, a fost găsită moartă, luni dimineaţă, pe o stradă din Ploieşti, având mai multe lovituri de cuţit în gât şi în piept, iar soţul acesteia - principalul suspect în dosar - a fost dus la audieri.

Luni dimineaţă, în jurul orei 05.20, un bărbat a anunţat la 112 că pe o stradă din zona de vest a municipiului Ploieşti se află o femeie decedată, iar o echipă condusă de un procuror al Parchetului Tribunalului Prahova a mers la faţa locului pentru cercetări.

Femeia avea multiple plăgi înjunghiate la gât şi pe piept, cadavrul acesteia fiind dus la Serviciul de Medicină Legală Ploieşti pentru necropsie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici