Video Focuri de armă trase de jandarmii din Constanţa pentru prinderea a trei hoţi de ţiţei - VIDEO

Jandarmii constănţeni au folosit armamentul din dotare pentru a prinde trei hoţi de ţiţei care furau cu ajutorul unei instalaţii artizanale dintr-o conductă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3079 afișări

Potrivit unui comunicat transmis, sâmbătă, de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Constanţa, jandarmii au observat, în noaptea de joi spre vineri, în zona localităţii Cuza Vodă, judeţul Constanţa, trei bărbaţi în vârste cuprinse între de 36 şi 52 de ani, doi dintre ei din Ilfov şi unul în Dâmboviţa, în timp ce furau, cu ajutorul unei instalaţii artizanale, produs petrolier dintr-o conductă.

Produsul petrolier era încărcat într-un camion în care se afla un bazin artizanal.

După somaţia verbală a jandarmilor, cei trei au încercat să fugă, iar jandarmii au pornit în urmărirea lor şi au fost nevoiţi să tragă zece focuri de armă în plan vertical, moment în care s-au oprit.

Jandarmii au întocmit procesul-verbal de sesizare, iar cei trei bărbaţi au fost predaţi împreună cu bunurile găsite asupra lor Poliţiei Rurale Medgidia.

Surse din cadrul anchetei au declarat că cei trei bărbaţi furau ţiţei dintr-o conductă aparţinând Petromidia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici