Galaţi: Femeie la spital, după ce a fost împuşcată cu un pistol cu bile de către fostul său soţ

O femeie de 51 de ani din Galaţi a ajuns, joi, la spital cu răni la faţă şi la mâini, după ce a fost împuşcată cu un pistol cu bile de tip airsoft de către fostul său soţ, poliţiştii deschizând o anchetă în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

170 afișări
Imaginea articolului Galaţi: Femeie la spital, după ce a fost împuşcată cu un pistol cu bile de către fostul său soţ

Galaţi: Femeie la spital, după ce a fost împuşcată cu un pistol cu bile de către fostul său soţ (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, Cristina Tatulici, femeia a anunţat la numărul de urgenţă 112 şi a reclamat că a fost împuşcată de către fostul soţ.

Ulterior, la faţa locului s-a deplasat o echipă formată din specialişti de la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, poliţişti criminalişti şi de ordine publică, pentru a face cercetări.

"În urma primelor verificări s-a stabilit că, pe fondul geloziei, soţul femeii, cu care aceasta este în proces de divorţ, a venit la domiciliul concubinului acesteia şi a împuşcat-o în zona feţei cu un pistol tip airsoft, care nu este supus regimului autorizării", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Cristina Tatulici.

Medicii au afirmat că femeia a fost împuşcată de la o distanţă mică, însă rănile nu-i pun viaţa în pericol.

"Victima a fost împuşcată de la o distanţă mică, în zona feţei. Are un corp străin în interior şi va necesita intervenţie chirugicală pentru extragerea acestuia", a declarat medicul coordonator al SMURD Galaţi, Angel Trifan.

Ancheta poliţiştilor în acest caz continuă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici