George Naghi a fost înmormântat în prezenţa a peste o mie de persoane -VIDEO

Omul de afaceri George Naghi a fost înmormântat, miercuri, în Cimitirul Central "Sfântu Gheorghe" din Călăraşi, în prezenţa a peste o mie de persoane, iar drapelele de la instituţii au fost coborâte în bernă, fiind declarată zi de doliu local.

2196 afișări
Imaginea articolului George Naghi a fost înmormântat în prezenţa a peste o mie de persoane -VIDEO

George Naghi a fost înmormântat în prezenţa a peste o mie de persoane -VIDEO

La ora 11.30, cortegiul funerar format din peste 200 de maşini, autobuze şi microbuze a plecat de la ferma omului de afaceri spre biserică, fiind însoţit de angajaţii societăţii Aldis care au purtat tricouri negre imprimate cu fotografia lui George Naghi şi cu mesajul: "Nu te vom uita niciodată!", precum şi de o fanfară ai cărei membri au fost îmbrăcaţi în costume albe.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui George Naghi a fost purtat de o limuzină adusă din Bucureşti, iar cortegiul a avut peste 200 de coroane din crini imperiali, trandafiri albi şi grena.

După ce angajaţii de la firma de mezeluri Aldis şi-au luat rămas bun de la George Naghi, alaiul mortuar s-a oprit la casa omului de afaceri de pe stada Flacăra, din Călăraşi, unde un sobor de 13 preoţi a oficiat o slujbă. Ulterior, cortegiul funerar s-a îndreptat spre Biserica "Volna" din Călăraşi.

Omul de afaceri a fost înmormântat în Cimitirul Central "Sfântu Gheorghe" din municipiul Călăraşi, alături de mama sa.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici