Un mort şi trei răniţi, într-un accident rutier în Gorj, după ce un şofer a pierdut controlul maşinii sale- FOTO

Un om a murit şi alţi trei au fost răniţi, duminică dimineaţa, în urma unui accident rutier produs în comuna Peştişani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4086 afișări
Imaginea articolului Un mort şi trei răniţi, într-un accident rutier în Gorj, după ce un şofer a pierdut controlul maşinii sale- FOTO

Gorj: Un mort şi trei răniţi, într-un accident rutier pe DJ672 - FOTO (Imagine: Shutterstock/ Mediafax Foto)

Accidentul a avut loc în jurul orei 07.00, pe DJ672, în dreptul localităţii Peştişani.
Din primele verificări rezultă că vinovat de producerea accidentului este un bărbat în vârstă de 43 de ani, din localitatea Brădiceni, care a pierdut controlul maşinii în momentul în care a încercat o depăşire.

"Conducătorul auto a vrut să depăşească o altă maşină, a intrat pe contrasens, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat în coliziune cu autoturismul pe care a vrut să-l depăşească şi a ieşit în afara părţii carosabile, după care a intrat într-un pom. Cei din maşina cealaltă au fost răniţi, fiind vorba despre trei persoane", a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, pentru MEDIAFAX.


Şoferul care a produs accidentul a decedat pe loc,în timp ce alte trei persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgu-Jiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici