Grav accident de circulaţie în urma căruia un tânăr de 16 ani a murit. Alte două persoane au fost rănite

Un tânăr în vârstă de 16 ani a murit şi doi au fost răniţi, în noaptea de marţi spre miercuri, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat în afara carosabilului, din cauza vitezei, pe DN22D, între localitatea Măcin şi popasul Hanul Grecilor, judeţul Tulcea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1479 afișări
Imaginea articolului Grav accident de circulaţie în urma căruia un tânăr de 16 ani a murit. Alte două persoane au fost rănite

Grav accident de circulaţie în urma căruia un tânăr de 16 ani a murit. Alte două persoane au fost rănite

Potrivit ISU Tulcea, secţia de pompieri Măcin a fost solicitată să intervină la un accident rutier care a avut loc pe DN22D, între localitatea Măcin şi popasul Hanul Grecilor.

Aici, o maşină cu trei tineri a ieşit de pe partea carosabilă. În autoturism se aflau doi tineri de 16 ani şi unul de 20 de ani, toţi din localitatea Măcin.

Unul dintre adolescenţii în vârstă de 16 ani a murit, iar ceilalţi doi tineri au fost transportaţi la Spitalul Măcin cu multiple traumatisme, dar conştienţi.

Potrivit IPJ Tulcea, maşina era condusă de adolescentul în vârstă de 16 ani. Din primele informaţii se pare că autoturismul a ieşit în decor şi s-a răsturnat în afara carosabilului din cauza vitezei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici