GRAV ACCIDENT rutier, la Constanţa: Un mort şi şase răniţi, după ce un şofer băut a intrat cu maşina într-un grup de persoane

Un bărbat a murit, vineri dimineaţă, iar alte şase persoane au fost rănite, două dintre ele grav, după ce un şofer care se urcase băut la volan a intrat în plin într-un grup de pasageri care coborâseră dintr-un microbuz, pe un bulevard din municipiul Constanţa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3348 afișări
Imaginea articolului GRAV ACCIDENT rutier, la Constanţa: Un mort şi şase răniţi, după ce un şofer băut a intrat cu maşina într-un grup de persoane

ACCIDENT provocat de un şofer băut, la Constanţa: Un om a murit şi alţi şase au fost răniţi

Accidentul a avut loc în jurul orei 05.00, pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanţa, lângă cimitirul Palas, unde un microbuz plin cu pasageri preluaţi din port oprise pe prima bandă a drumului pentru ca aceştia să îşi poată lua bagajele din remorcă. La un moment dat, şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, maşina izbind în plin grupul de pasageri.

Autoturismul a lovit apoi semiremorca microbuzului, unul dintre călători fiind prins între semiremorcă şi autoturisme.

În urma accidentului, bărbatul prins între semiremorcă şi autoturism, în vârstă de 56 de ani, a murit. De asemenea, doi dintre pasagerii care se aflau în spatele remorcii pentru descărcarea bagajelor au fost răniţi grav, unuia dintre ei fiindu-i amputat piciorul.

Alte patru persoane au suferit răni mai uşoare. La faţa locului au ajuns echipaje ale Ambulanţei şi echipaje de descarcerare ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) ”Dobrogea”, care i-au transportat pe răniţi la Spitalul Judeţean Constanţa.

Şoferul vinovat de producerea accidentului şi-a părăsit maşina la faţa locului şi a fugit, fiind prins de poliţişti o oră mai târziu, la locuinţa sa. Bărbatul, de 31 de ani, din Constanţa, a fost testat pentru stabilirea alcoolemiei, stabilindu-se că era băut, având o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Victimele sunt navigatori care se întorseseră din Alaska.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici