Igaş: Toleranţă zero faţă de corupţie şi faţă de corupţi

Ministrul de Interne, Traian Igaş, a susţinut, joi, la Conferinţa anuală a partenerilor europeni împotriva corupţiei (EPAC), de la Băile Felix, că principiul după care îşi ghidează acţiunile este "toleranţă zero faţă de corupţie, toleranţă zero faţă de corupţi".

39 afișări
Imaginea articolului Igaş: Toleranţă zero faţă de corupţie şi faţă de corupţi

Igaş: Toleranţă zero faţă de corupţie şi faţă de corupţi (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Constantin Traian Igaş, a participat, joi, la Cea de-a Zecea Conferinţă Anuală a organizaţiilor EPAC (Parteneri Europeni Împotriva Corupţiei) şi EACN (Reţeaua Europeană a Punctelor de Contact Anticorupţie), unde l-a asigurat pe preşedintele EPAC/EACN, Martin Kreutner, că principiul după care îşi ghidează acţiunile este "toleranţă zero faţă de corupţie, toleranţă zero faţă de corupţi", se arată într-un comunicat al MAI.

EPAC şi EACN sunt parte integrantă a organismelor Uniunii Europene, cu atribuţii în monitorizarea şi controlul unităţilor de poliţie şi a celor anticorupţie din Statele Membre. Printre acestea figurează şi România, din 2007, fiind reprezentată prin Direcţia Naţională Anticorupţie, din cadrul Ministerului Public, Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă şi Direcţia Generală Anticorupţie, din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, precum şi Ministerul Justiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici