Ilfov: Un microbuz în care se aflau patru pasageri a luat foc pe DN1, în zona localităţii Ciolpani

Un microbuz în care se aflau patru persoane a luat foc în trafic, pe DN1, în zona localităţii ilfovene Ciolpani, niciunul dintre pasageri nefiind rănit, a declarat luni, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ilfov, Petruş Simion.

484 afișări
Imaginea articolului Ilfov: Un microbuz în care se aflau patru pasageri a luat foc pe DN1, în zona localităţii Ciolpani

Ilfov: Un microbuz în care se aflau patru pasageri a luat foc pe DN1, în zona localităţii Ciolpani (Imagine: Gabriel Petrescu/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Ilfov, microbuzul a luat foc pe DN 1, pe sensul spre Bucureşti, incidentul fiind anunţat la numărul de urgenţă 112 în jurul orei 07.30

Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere şi unul de prim ajutor, focul fiind stins în câteva minute.

Simion Petruş a precizat că traficul a fost oprit pe ambele sensuri doar câteva minute, după care a fost întrerupt pe un singur sens. La ora transmiterii acestei ştiri, traficul a fost reluat normal în zona Ciolpani.

Pompierii fac verificări pentru a stabili care au fost cauzele producerii incendiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici