CFR: În săptămâna de "Şcoala Altfel", elevii vor putea participa la programe educaţionale

CFR pune la dispoziţia elevilor, în perioada 18 – 22 aprilie, mai multe programe educaţionale din cadrul "Şcoala Altfel", se anunţă într-un comunicat de presă.

1346 afișări
Imaginea articolului CFR: În săptămâna de "Şcoala Altfel", elevii vor putea participa la programe educaţionale

CFR: În săptămâna de "Şcoala Altfel", elevii vor putea participa la programe educaţionale (Imagine: Bogdan Iordache/ Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat, în cadrul săptămânii de "Şcoală Altfel", care în acest an va fi în perioada 18-22 aprilie, elevii vor putea participa la numeroase programe educaţionale.

Elevii cu vârsta de până la 10 ani beneficiază de reduceri de până la 50% la trenurile InterRegio şi Regio, clasa a doua, spre orice destinaţie din România.  "Copiii mai mici de cinci ani pot călători gratuit fără loc separat", mai transmite CFR.

"Reducerile pentru elevi de până la zece ani se cumulează cu reducerea pentru cumpărarea cu anticipaţie, cu reducerea de fidelitate (pentru călătoria cu mai multe trenuri) şi cu reducerea de 5% pentru biletele cumpărate online. Grupurilor de minim 20 de copii, organizate prin unitatea de învăţământ sau prin inspectoratele şcolare, li se acordă o reducere de 50% la trenurile InterRegio şi Regio, clasa a doua. De reducere beneficiază inclusiv personalul însoţitor (o persoană la zece copii)", se mai spune în acelaşi comunicat.

CFR vine şi cu o recomandare pentru pasionaţii de trenuri care ar putea vizita: Muzeul CFR din Bucureşti, Muzeul locomotivelor de la Dej, Muzeul locomotivelor cu abur de la Reşiţa, Muzeul locomotivelor cu abur de la Sibiu, expoziţia „Mic Muzeu CFR” din gara Bistriţa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici