Incendiile din Ploieşti NU au fost stinse. Cum afectează aerul din oraş

Incendiile care au cuprins duminică un depozit de mase plastice şi luni un un depozit de materiale textile din Ploieşti nu au fost stinse nici marţi dimineaţă. În total, şapte autospeciale intervin încă.

944 afișări
Imaginea articolului Incendiile din Ploieşti NU au fost stinse. Cum afectează aerul din oraş

Incendiile din Ploieşti NU au fost stinse. Cum afectează aerul din oraş

ISU Prahova a informat, marţi dimineaţă, că la depozitul de mase plastice cuprins de flăcări duminică se află în continuare şase autospeciale de lucru cu apă şi spumă, un echipaj de la descarcerare şi o ambulanţă SMURD, în timp ce la depozitul de materiale textile mai este un echipaj de pompieri cu o autospecială.

În depozitul de mase plastice în care a izbucnit incendiul sunt foarte multe focare în hală, iar pompierii nu pot intra, din cauza că hala nu mai prezintă siguranţă.

Potrivit Prefecturii Prahova, nu au fost depăşite valorile limită admise la indicatorii analizaţi în aer, dar având în vedere valoarea apropiată de limita maximă a indicatorului monoxid de carbon, s-a luat măsura monitorizării orare de către Agenţia de Mediu Prahova a evoluţiei acestor indicatori.

Incendiul la depozitul de mase plastice a izbucnit duminică după-amiază, în zona de sud a Ploieştiului, iar flăcările s-au manifestat generalizat pe o suprafaţă de 8.000 de metri pătraţi, arzând o hală metalică şi baloţi de mase plastice în exterior.

Incendiul la depozitul de materiale textile aflat în zona de nord a Ploieştiului a izbucnit luni, aici flăcările manifestându-se cu degajări mari de fum.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici