Incendiu într-o clădire de birouri din Pipera

Un incendiu a izbucnit vineri noapte într-o clădire de birouri din zona Pipera, din care etajul 1 a fost cuprins de flăcări mari, pompierii intervenind cu şase autospeciale pentru stingerea focului.

2518 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-o clădire de birouri din Pipera

Incendiu într-o clădire de birouri din Pipera (Imagine: Costi Tudor/Mediafax Foto)

Incendiul care a izbucnit într-o clădire de birouri din Pipera a fost stins, după o intervenţie de aproximativ o oră a pompierilor, focul afectând o suprafaţă de 100 de metri pătraţi de la etajul 1 al imobilului, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti Daniel Vasile.

Incendiul a fost semnalat de trecători la 112, în urmă cu aproximativ o oră, pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti intervenind cu şase autospeciale de apă şi spumă, două autoscări, două echipaje de descarcerare şi două de prim ajutor.

În clădire nu se afla nimeni şi nu au fost înregistrate victime nici în timpul intervenţiei.

Flăcările au cuprins o încăpere de 100 de metri pătraţi de la etajul 1 al imobilului de opt etaje, incintă în care se aflau mobilier şi echipamente electronice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici