Incendiu la o clădire de birouri din Ploieşti, pompierii intervenind cu cinci autospeciale

Un incendiu a izbucnit, miercuri seară, la o clădire de birouri situată în municipiul Ploieşti, pompierii intervenind cu cinci autospeciale pentru stingerea focului, fără a fi înregistrate persoane rănite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

290 afișări
Imaginea articolului Incendiu la o clădire de birouri din Ploieşti, pompierii intervenind cu cinci autospeciale

Incendiu la o clădire de birouri din Ploieşti, pompierii intervenind cu cinci autospeciale (Imagine: Florin Buliga/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, incendiul a izbucnit, în jurul orei 21.00, la un imobil cu parter şi etaj situat pe strada Mărăşeşti din Ploieşti, care are destinaţia de clădire de birouri.

Focul s-a extins pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi, cuprinzând atât parterul, cât şi etajul clădirii.

Cinci autospeciale ale pompierilor intervin pentru stingerea focului, iar la ora transmiterii acestei ştiri incendiul este localizat şi se lucrează la lichidarea acestuia.

Conform sursei citate, nimeni nu a fost rănit.

După stingerea flăcărilor, specialiştii din cadrul ISU Prahova urmează să stabilească din ce cauză a izbucnit incendiul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici