INCENDIU la un tablou electric de la Spitalul Floreasca

Un incendiu izbucnit, luni dimineaţă, la un tablou electric de la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală a fost stins de angajaţii unităţii sanitare, până la venirea pompierilor, nicio persoană nefiind rănită sau intoxicată cu fum.

293 afișări
Imaginea articolului INCENDIU la un tablou electric de la Spitalul Floreasca

Incendiu la un tablou electric de la Spitalul Floreasca, nicio persoană nu a fost rănită

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat pentru MEDIAFAX că în jurul orei 7.15 a fost primit un apel la numărul de urgenţă 112 privind izbucnirea unui incendiu la un tablou electric de la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

La unitatea sanitară au fost trimise trei autospeciale de stingere, o maşină de prim ajutor şi o alta de descarcerare, însă incendiul era deja stins când au ajuns pompierii, în zonă fiind mult fum, a spus Daniel Vasile.

Nicio persoană nu a fost rănită sau intoxicată cu monoxid de carbon, nefiind necesară evacuarea pacienţilor, a precizat Daniel Vasile.

Opriţa: Incendiul de la Spitalul Floreasca, produs din cauza unui scurtcircuit în secţia radiologie

"Secţia de radiologie este situată în clădirea veche a spitalului, acolo sunt investigaţi de obicei bolnavii cronici. Este o zonă izolată, iar fumul a urcat pe o scară mai puţin circulată, fără să fie afectate alte servicii sau pacienţii", a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, dr. Bogdan Opriţa.

El a precizat că până la remedierea problemelor din secţia radiologie, investigaţiile vor fi realizate în Unitatea de Primiri Urgenţe sau într-o altă zonă a unităţii sanitare, întrucât există aparate funcţionale în acest moment care să facă faţă nevoilor unităţii sanitare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici