Incendiu puternic în Gara de Nord din Timişoara. Patru vagoane dezafectate au fost cuprinse de flăcări

Un puternic incendiu a izbucnit, duminică seara, în Gara de Nord din Timişoara, flăcările afectând un număr de patru vagoane dezafectate trase pe o linie moartă.

2102 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic în Gara de Nord din Timişoara. Patru vagoane dezafectate au fost cuprinse de flăcări

Incendiu puternic în Gara de Nord din Timişoara. Patru vagoane dezafectate au fost cuprinse de flăcări

Potrivit informaţiilor obţinute de la reprezentanţii ISU Banat, pompierii militari au intervenit cu trei autospeciale şi 16 subofiţeri pentru a stinge flăcările care au distrus în totalitate un vagon dezafectat şi au afectat alte trei din aceeaşi garnitură, care se afla pe o linie moartă din Gara de Nord din Timişoara.

Conform surselor citate, incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră şi, din primele informaţii obţinute de la faţa locului, nu ar fi produs victime.

Cel mai probabil, flăcările au fost provocate de oamenii străzii, care obişnuiesc să se adăpostească în aceste vagoane, însă cauza exactă va fi stabilită în urma anchetei ce va fi efectuată de reprezentanţii ISU Banat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici